DAMPHUIS_LOGO

Super tevreden over de vape van Damphuis

Ik ben super tevreden over de vape die ik heb gekocht bij Damphuis. Ik wilde namelijk graag stoppen met roken en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een alternatief.

Zeer veel bedrijven bij mij in de buurt die vapes aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die goede vapes aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Damphuis mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over zowel het bedrijf als over de producten die zij aanbieden. Op de website staat onder andere het hoge klant gemiddelde van een 9,6 vermeld. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf een erg groot assortiment aanbiedt en voordelige prijzen hanteert. Daarom besloot ik ook om een kijkje nemen in het assortiment. 

e liquid

Direct gestopt met roken van normale sigaretten 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillen vapes. Nadat ik een aantal vapes met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De vape werd namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs. Mijn vape werd erg snel geleverd en ik heb sindsdien geen normale sigaret meer gerookt. Daarom ben ik ook super tevreden over dit bedrijf en over het producten dat ik heb gekocht.