Bodyfitwebshop

Houd uw spa schoon met spa filters

BodyfitwebshopEen goede hygiëne is essentieel bij het onderhouden van een zwembad of spa in uw tuin of binnen uw woning. Vaak wordt een spa onder een overkapping geplaatst, waardoor veel vuil door de overkapping kan worden tegengehouden. Helaas zal het nog steeds voorkomen, dat er bacteriën in het water van uw spa terechtkomen. Ook kunnen er kleine bladeren, steentjes en soortgelijke deeltjes in het water van uw spa terechtkomen. Door spa filters te gebruiken voorkomt u dat deze zwevende elementen bij de kwetsbare onderdelen van uw spa in de buurt kunnen komen. Spa filters kunt u heel eenvoudig online bestellen en direct in uw spa gebruiken!

Waarom zijn spa filters zo belangrijk?

Door gebruik te maken van een spa filter voorkomt u dat deze zwevende deeltjes bij kwetsbare onderdelen van de spa kunnen komen. Op deze manier gaat u een snelle slijtage aan de onderdelen van de spa tegen. Het zou immers zonde zijn als u kwetsbare, dure onderdelen ieder jaar moet laten vervangen!

Het gebruik van spa filters alleen is niet voldoende om uw spa schoon te houden. Ook het gebruik van chloor en middelen om de pH-waarde van het water op peil te houden zijn onmisbaar.