retinol-super-serum

Retinol

Retinol is eigenlijk gewoon een ander woord voor vitamine A. Vitamine A is een belangrijk ingrediënt wanneer je huidveroudering tegen wilt gaan. Het kan zich aan bijna iedere huidcel hechten om deze een seintje te geven zich als een jonge huidcel te gedragen. Ook tegen puistjes, eczeem en acne is vitamine A een belangrijk ingrediënt. Maar er zijn nog meer voordelen: het helpt rimpels te bestrijden, het vermindert huidverkleuringen, het stimuleert de collageenproductie, het herstelt de huid die is beschadigd door de zon en het stopt de negatieve werking van schadelijke vrije radicalen. Kortom, vitamine A mag niet in de beautyroutine van de ouder wordende huid ontbreken. 

retinol-men-daily-moisturizer

Om dit te realiseren is het merk Retinol opgericht. Met dit merk ben je voorzien van de juiste dag- en nachtverzorging voor je huid omdat de producten van Retinol boordevol vitamine A zitten. Het erkende huidverzorgingsmerk produceert producten die een antibacteriële werking hebben en een positief effect op de weerstand van de huid. Dankzij de samenstelling van de producten, werken de verschillende bestanddelen ook tegen huidproblemen. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne, eczeem, pigmentvlekken of een extreem droge huid, kan Retinol de oplossing bieden. Probeer de fantastische producten uit door ze te bestellen bij Beautyfashionshop.

Zoals de Retinol Day Cream With Spf 20. Deze luxe dagcrème is niet vet en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Door de SPF-filter wordt de huid beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon. Naast vitamine A bevat deze dagcrème ook vitamine C, aminozuren, avobenzone en vitamine E. Voor de nacht is er de Retinol Night Cream. ’s Nachts is je huid hard aan het werk om zich te herstellen van de dag. Met deze nachtcrème help je jouw huid een handje. Tekenen van huidveroudering worden bestreden en als je opstaat is een stralende teint gegarandeerd. De crème bevat natuurlijk vitamine A, maar ook vitamine C, vitamine E, glycerine en zijde aminozuren. Gebruik beide crèmes voor het beste resultaat. 

Retinol

Je bestelt de dag- en nachtcrème (en natuurlijk alle andere geweldige producten) van Retinol veilig, snel en voordelig bij Beautyfashionshop. Wij hebben een breed assortiment aan huidverzorging zodat er voor iedereen een beautyroutine op maat is. Wil je graag advies over welke producten het beste bij jou passen of heb je vragen over het met vitamine A verrijkte merk Retinol? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes geeft je graag persoonlijk advies.