Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging – Waar moet je op letten bij het kopen van een natuurlijke gezichtsreiniger?

Natuurlijke gezichtsverzorging, ook wel ‘biologische schoonheidsverzorging’ genoemd, wordt gemaakt met puur natuurlijke ingrediënten afkomstig van dieren, planten, water, natuurlijke mineralen en dergelijke. Deze biologische krachtige natuurlijke ingrediënten zijn in hun best mogelijke staat – in hun meest pure staat, maar uiteraard worden de goedkopere gecommercialiseerde producten vaker verwerkt, wat resulteert in ‘verwerkt’ natuurlijk ingrediënt. De goedkopere Natural gezichtsverzorgingsproducten ondergaan echter geen enkele bewerking. Ze bevatten alle natuurlijke genezende kracht van de aarde en Moeder Natuur, in hun meest pure vorm. Laten we eens kijken waar Natuurlijke gezichtsverzorging eigenlijk uit bestaat. De eerste stap in natuurlijke gezichtsverzorging is om het gebruik van chemicaliën te vermijden. Deze op chemicaliën gebaseerde producten kunnen meer kwaad dan goed doen voor uw huid en lichaam.

Je moet voorzichtig zijn met wat voor soort cosmetica je op je huid wilt gebruiken

Ten tweede moet je voorzichtig zijn met wat voor soort cosmetica je op je huid wilt gebruiken. Een enorm percentage van de cosmetica-industrie is eigenlijk niets anders dan een goedkope bron van geld voor de cosmeticabedrijven. Natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten worden alleen gemaakt van natuurlijke of ‘pure’ ingrediënten; chemicaliën worden alleen gebruikt in de laatste verwerkingsfase om uw huid textuur en kleur te geven. Omdat alle natuurlijke make-up- en verzorgingsproducten veilig zijn voor dagelijks gebruik, kun je ze gebruiken zonder angst voor schadelijke bijwerkingen. Ten derde moet het natuurlijke gezichtsverzorgingsproduct dat u kiest specifieke ingrediënten bevatten voor elk van uw huidtypes. Hoewel alle huidtypes anders zijn, richt de huidverzorgingsindustrie zich op specifieke huidtypes door specifieke ingrediënten te gebruiken.

Val niet voor reclameclaims

Ook moet u niet vallen voor reclameclaims over bepaalde zogenaamde natuurlijke gezichtsverzorging producten die acnebestrijdende eigenschappen bevatten. Nogmaals, de enige reden waarom een ​​acnecrème acne kan genezen, is vanwege de actieve ingrediënten. Dus, in plaats van in zo’n hype te geloven, koop je een gezichtsreiniger of een zelfgemaakte acnebehandeling die benzoylperoxide of salicylzuur bevat – twee zeer effectieve acnebestrijdende ingrediënten. Of probeer een zelfgemaakte acnebehandeling te gebruiken die tea tree olie als een van de actieve ingrediënten bevat en kijk hoe uw huid reageert.