bmw 3 serie velgen

Een gids voor bmw 3 serie velgen

BMW autoliefhebbers kunnen aan de overkant van de weg sportieve kleurrijke bmw 3 serie velgen zien! Ze zijn een ideale manier om uw auto te personaliseren en er beter uit te laten zien. Velgen zoals deze zijn te vinden in verschillende kleuren, en u zult er vast wel een vinden die past bij uw huidige auto-interieurontwerp. Laat ons u helpen kiezen welk type velg u voor uw BMW moet krijgen. Dit is slechts een van de vele soorten bmw 3 serie velgen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is een van de geweldige manieren om uw auto aan te passen en er uniek uit te laten zien.

Het meest geavanceerde ontwerp

Deze BMW autolegering heeft het meest geavanceerde ontwerp en is het duurst. Deze worden in de volksmond gebruikt door automotive aftermarket vanwege hun stijlvolle en verfijnde uiterlijk. Ze passen op een verscheidenheid aan voertuigen, zoals de 99-05-serie van 46, de lichtmetalen versie van de legendarische BMW Z4 roadster en de sedan. Ze kunnen apart worden gekocht of je kunt ze samen als een set krijgen. De velgkleuren zijn blanke lakafwerkingen van hoogwaardig aluminium, die een verscheidenheid aan zwarte en chromen tinten hebben gekregen.

Lichtmetaal

Het lichtmetalen voorspatbord past bij de 99-05-serie e46, die een sportieve maar conservatieve uitstraling heeft die past bij de styling van de BMW Z4 roadster. Je kunt deze velgen vinden in front- en cross-mount varianten, en ook compatibel met het volledige assortiment BMW-producten. De velgen, gemaakt van hoogwaardig chroom en staal, zijn perfect voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtige ontwerpen, waarvan sommige met tweekleurige afwerkingen die contrasteren met de slanke carrosserie van de BMW. Als u het uiterlijk van uw auto wilt upgraden, kunt u overwegen de aluminium frontroosters te installeren. Deze grills zijn verkrijgbaar in matte afwerking of koele zilvermetallic kleuren en zijn perfect om het uiterlijk van uw BMW te verbeteren.