vabottischoenen heren

Stijlvolle sneakers voor heren: hoe te combineren?

Sneakers zijn van alle tijden. Ze raken nooit uit de mode. Vroeger werden ze enkel gecombineerd met een sportief joggingpak. Maar de sneaker is volwassen geworden. Door de veelvuldigheid aan merken en ontwerpen past de sneaker bij elke soort outfit. Ben jij nieuwsgierig naar hoe je deze klassieke en sportieve schoen combineert? Dan is dit artikel zeker het lezen waard. 

Onder een jeans met shirt

Nubikk heren sneakers zien er op het eerste gezicht vrij standaard uit. Als je ze van dichterbij bekijkt zie je dat de schoen stevig is ontworpen en geproduceerd. Daardoor blijven ze ook langer mooi en stevig. Het maakt ze ook iets netter dan de ouderwetse sneaker. Dit maakt je outfit met jeans en shirt ook iets meer classy. 

Match het met een casual pak 

Sneakers onder een pak kan heel goed. Zeker in het geval van de mooie Nubikk sneakers. Onder een pak met een stropdas draag je het beste nog nette schoenen. Maar als je een casual pak hebt met dan staan sneakers daar fantastisch onder. 

Voor bij de sportieve outfit 

Toch staan deze schoenen nog goed bij een jogging of trainingspak. Mooie schoenen maken zelfs deze outfit classy. Investeer in goede schoenen en laat zien dat je een stijlvolle man bent.