Schoonmaak Eindhoven

Voor een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf Eindhoven raden wij u J&S Bedrijfsdiensten aan. Dit trotse schoonmaakbedrijf in Brabant is al decennia werkzaam in de branche. Hun klanten zijn bedrijven, scholen, fabrieken, recreatiegebieden en de zorgsector. Ook adviseren zij je graag over gebouwenbeheer, gebouweninspectie en onderhoud. Het is een veelzijdig bedrijf met veel kennis en ervaring.

Inspectie en Onderhoud

J&S Bedrijfsdiensten adviseert over materiaal en het onderhoud ervan. Door het opstellen van een slim onderhoudsplan voorkom je later dat onderhoudsgevoelige delen van het gebouw moeilijk bereikbaar zijn voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Dit werkt op de lange duur natuurlijk kostenbesparend, omdat goed onderhoud de levensduur verlengt. Een goed plan voorkomt ook achterstallig onderhoud; periodieke controles vormen daar bijvoorbeeld een onderdeel van. Op deze manier kan kwaliteit gewaarborgd worden.

Alle diensten betreffende schoonmaak Eindhoven

Natuurlijk kan je J&S Bedrijfsdiensten inhuren voor het ouderwetse schoonmaakwerk, maar zij bieden veel meer, zoals gevelreiniging, het verwijderen van graffiti, impregneren, tapijtreiniging, glazen wassen, het onderhoud van je tuin, vloeronderhoud, gebouwenbeheer, kozijnreiniging en tenslotte schilderwerken. Een breed scala aan diensten zoals je ziet.

De voordelen van J&S Bedrijfsdiensten

Gemotiveerde werknemers die grondig werk leveren is vooral erg belangrijk, maar ook de balans tussen mens en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van het beleid. Ook voldoet dit bedrijf aan alle veiligheidseisen en aan alle wettelijke normen die in de branche gangbaar zijn. Zo ben je verzekerd van een goede partner.

Een offerte aanvragen

Het bedrijf wordt geleid door Jolanda Janssen en Marcel Verdonk. Zij komen graag bij je langs om zaken met je te bespreken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik hier voor alle contactgegevens.