Stanley Stella

Personaliseer kleding voor jouw bedrijf

Een goede manier om je werknemers herkenbaar te maken voor anderen, is ervoor kiezen om een uniform samen te stellen. Veel bedrijven hebben tegenwoordig al genoeg aan een shirt of vest met logo. Omdat de mensen binnen het bedrijf deze kleding hoogstwaarschijnlijk dagelijks gaan dragen, is het verstandig om goed na te denken over de producten. Stanley Stella heeft bijvoorbeeld veel kledingstukken die bedrukt kunnen worden, en door de hoge kwaliteit zullen ze jaren meegaan. 

Shirts voor de zomer en truien voor de winter

In Nederland hebben we nogal uiteenlopende seizoenen. In de zomer kan het zomaar tegen de 40 graden oplopen en in de winter vriezen we onze tenen er bijna af. Werkkleding zal dus uit meerdere kledingstukken moeten bestaan. Bijvoorbeeld shirts in combinatie met truien en jassen, elk bedrukt met het logo van de zaak. Stanley Stella heeft een ruime keuze uit verschillende soorten kledingstukken. Polo’s en t-shirts voor in de warmere maanden, maar ook sweaters en hoodies voor als het wat kouder is. 

Stanley Stella

Blijf herkenbaar tijdens het werk

Het logo van de zaak kan dus op allerlei kledingstukken gedrukt worden, maar om het nog makkelijker te maken voor klanten om jullie te onderscheiden, is er nog meer keuze. Naast het logo kun je ook de kleur van de kledingstukken uitzoeken. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur die je gebruikt voor het logo of voor de winkel? Dan kan deze uitgekozen worden voor de kleding. Er is dus meer mogelijk dan alleen een logo bedrukken op een zwart of witte ondergrond.