Mini kas

Mini kas voor mijn moestuintjes

Een mini kas voor mijn nieuwe moestuin. Sinds kort ben ik verhuisd en wou een keer wat anders in mijn tuin. Ik vind sinds ik klein ben kleine moestuintjes al heel leuk. Op het internet ben ik gaan zoeken naar wat ideeën waar ik een paar plantjes in kan doen. Zelf zat ik te denken om Cherry tomaatjes, Radijs en wortels te kweken. Inmiddels heb ik op het internet gezocht naar een mini kas en ik kwam op de website van Grow Expert.Mini kas

Mini kas met een zeer goede kwaliteit

Het ontwerp was erg mooi en ik wou die graag. Toen ik de kas bestelde was die al in een korte tijd thuisbezorgd en het was precies wat ik zocht. Het resultaat is erg mooi en het is erg stevig. De prijs is het zeker waard en het is echt niet duur. Mijn plantjes passen er precies in en het ziet er geweldig uit! De kas zelf is van zwart stof gemaakt, een witte binnenkant en een glazen bovenkant. De binnenkant van de kas is ruim genoeg voor meer dan vier plantjes. Voor iedereen met een moestuin is deze website een goede aanrader. Er zijn meerdere producten die er zeer goed uitzien. Neem anders zelf een kijkje op de website!