Jouw moestuin bewatert zichzelf met een digitale tijdschakelaar

Op reis gaan tijdens de zomermaanden is nefast voor je moestuin of sierplanten? Dankzij een tijdschakelaar digitaal die je bewatering voor jou organiseert is dit verleden tijd en kun jij met een gerust hart ertussenuit! Installeer deze tijdschakelaar op jouw buitenkraan en verzeker je tuin en gewassen van een correcte en dagelijkse bewatering op het tijdstip dat jij wenst!

Het gemak van een digitale tijdschakelaar

Wie een onregelmatig schema heeft of af en toe graag eens ertussenuit glipt voor een paar daagjes kan zijn tuin niet correct bewateren tijdens warme en droge dagen. Dit zorgde in het verleden nogal regelmatig voor uitgedroogde gewassen en een verminderde oogst of kleurloze bloemen.

Dit kan je oplossen door het installeren van een digitale tijdschakelaar op jouw buitenkraan. Via de makkelijk in te stellen display geef jij aan wanneer het kraantje moet beginnen lopen en jouw gewassen en planten water moeten krijgen.

Aan te passen aan elk type tuin

Op een digitale tijdschakelaar kunnen diverse wisselstukken worden gemonteerd. Verkies jij een druppelsysteem? Of bewater jij liever je planten van bovenaf? De keuze aan sproeikoppen en leidingen is zeer uitgebreid en aan te passen aan de behoeftes van jouw tuin of moestuin.