Breng je huis tot leven met spiegels!

Het vinden van de beste vintage spiegel kan een kamer in uw huis echt een klassieke uitstraling geven. Spiegels kunnen een zeer ondergewaardeerd accessoire zijn, en ze helpen niet alleen om extra licht in een kamer te brengen, maar ze kunnen ruimtes ook groter laten lijken. Met de juiste vintage spiegel voeg je een verouderd oud en tijdloos design toe aan je muur of kast. De vintage spiegels die we aanbieden zijn niet echt oud, maat hebben een vintage look in verschillende stijlen: van messing ovaal, schildvormig goud tot parelmoer en keramisch.

Grote muurspiegels

Hoewel spiegels duidelijke functionaliteit hebben, kunnen ze ook focuspunten of statement-stukken zijn. Frames in vintage-stijl zijn dat zeker. Een grotere spiegel is de perfecte aanvulling op een huis in vintage stijl of klassiek ogende kamer. Met een verouderde look, zal het plaatsen van een ingelijste wandspiegel een decoratiestuk worden dat iedereen zal opvallen zodra men binnenstapt. Dankzij het rustieke uiterlijk en het grote formaat is hij perfect voor werkelijk elke kamer in uw huis. Het helpt niet alleen om een ​​vintage gevoel te creëren, maar het kan kleinere kamers ook iets groter doen lijken door licht te reflecteren en een interessante functie aan de muur te geven.

Een breed scala aan verschillende vintage lijsten

Een kleinere vintage spiegel biedt een ingetogen elegantie die ideaal is om een ​​klassieke toets aan elke muur te geven. Het kan op een kaptafel of zelfs een kast in de gang staan ​​en veel elegantie en verfijning in uw huis brengen. Er is ook een breed scala aan kleuropties en vormen, van rechthoekig tot ovaal en rond. Vintage spiegellijsten zijn over het algemeen aanzienlijk ingewikkelder, sierlijker en kunstzinniger dan onze andere collecties. Hoewel spiegels duidelijke functionaliteit hebben, kunnen ze ook focuspunten of statement-stukken zijn. Frames in vintage-stijl zijn dat zeker.