Zoekt u de ideale hangweegschaal?

Ik ben bij mijn ouders opgegroeid. Wij hebben altijd gewoond in een erg klein dorpje in de buurt van Breda. Mijn ouders hebben een slagerij en ik heb vanaf jongs af aan al vaak geholpen in het bedrijf. Op een gegeven moment had ik mijn havo diploma gehaald en ik wilde toen erg graag gaan studeren in een andere stad. Ik heb gekozen voor Utrecht omdat destijds veel van mijn vrienden ook richting Utrecht gingen verhuizen. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad in Utrecht. Dit kwam voornamelijk door de leuke dingen die ik heb beleefd tijdens mijn studententijd. Het lag in ieder geval niet aan mijn studie. Ik heb de studie bedrijfskunde gedaan maar eigenlijk had ik al vrij snel spijt van deze keuze. Ik vond het namelijk helemaal niet een leuke studie en veel liever zou ik mijn ouders blijven helpen in de slagerij. Toch hebben mij ouders op mij ingepraat en mij gemotiveerd om de studie af te maken alvorens ik het bedrijf zou overnemen. Achteraf gezien is dit natuurlijk een goede keuze geweest want het is altijd goed om een papiertje achter de hand te hebben voor wanneer ik ooit de slagerij zal verkopen. Ik was wel echt opgelucht toen ik na 4 jaar studeren mijn papiertje in ontvangst kon nemen en weer terug kon verhuizen naar Breda. Hier heb ik een ontzettend leuk appartement gevonden en ik ben mijn ouders gaan helpen in het bedrijf. Ik ben van plan om het bedrijf over te nemen van mijn ouders. Zij worden nu natuurlijk ook een dagje ouder en het is belangrijk dat zij niet meer volledige werkweken draaien vind ik persoonlijk. Ik houd me al erg veel bezig met de belangrijke zaken van het bedrijf. Zo moesten er onder andere onlangs een nieuwe hangweegschaal worden aangeschaft. Een hangweegschaal is namelijk van groot belang in de slagerij en de vorige was zeker aan vervanging toe. Omdat het nogal een investering was wilde ik wel graag dat de nieuwe hangweegschaal van uitstekende kwaliteit zou zijn. Ik ben op het internet gaan kijken op de site van ridderenhertog.nl. Ik had namelijk al van veel mensen gehoord dat dit een goede keuze zou zijn. Hier heb ik dan ook een nieuwe hangweegschaal uitgezocht.

Nieuwe hangweegschaal van goede kwaliteit gekocht bij dit bedrijf

Ik ben erg blij dat ik van meerdere mensen het advies heb gekregen om de nieuwe hangweegschaal aan te schaffen bij dit bedrijf. De kwaliteit van de weegschaal is namelijk heel erg goed en dit is iets wat ik enorm belangrijk vind bij zo een investering. Ook waren er vele andere weegschalen en modellen verkrijgbaar waardoor voor mij wel duidelijk was dat dit bedrijf verstand van zaken had.

Erg tevreden over de aankoop

Als u nou ook op zoek bent naar een nieuwe hangweegschaal dan zal ik u deze site zeker aanraden omdat:

  • de kwaliteit van de producten op deze site erg goed zijn
  • er is ruime keuze uit verschillende soorten en maten
  • het is eenvoudig om contact op te nemen bij vragen over de producten

Bekijk de site voor meer info. 

Lees meer…