Wil je een Usenet server proberen?

Ben je benieuwd naar Usenet en wil je een Usenet server proberen? Neem dan eens een kijkje bij ViperNews. Bij ons is het mogelijk om zeven dagen lang gratis een Usenet server te proberen. Hiermee kan jij Usenet op en gebruikmaken van de verschillende nieuwsgroepen. Met onze gratis service kun jij zelf ontdekken of Usenet bij jou past. Hoe handig is dat?

Een week lang gratis toegang

Als je ervoor kiest om bij ons een Usenet server te proberen dan krijg je eerst een week lang gratis toegang tot Usenet. Na deze proefperiode kun je een Usenet pakket afsluiten. Wij bieden je drie pakketten: Viper10, ViperUNL en Viper50. Elk pakket is voor een bepaald soort gebruiker. Als je weinig bestanden downloadt dan is Viper10 een goede optie, voor de mensen die wat meer downloaden is ViperUNL de beste keus en voor de fulltime gebruikers van Usenet is Viper50 het beste. Kortom; wij hebben een pakket voor ieder type Usenet-gebruiker.

Usenet server proberen via ViperNews?

Wil je een Usenet server proberen via ViperNews? Kies dan een pakket en profiteer van de gratis proefperiode. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website.