Logo-Telgefixt

Tip voor een goede iPhone scherm reparatie in Delft

Is het scherm scherm van jouw iPhone gebarsten en ben je op zoek gegaan naar iPhone scherm reparatie Delft om een goede telefoons zaak in Delft te vinden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Telgefixt. 

Een zeer informatieve website en erg positieve klantbeoordelingen 

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar iPhone scherm reparatie Delft om een goede telefoon zaak in Delft te vinden zul je erg veel zoekresultaten krijgen. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telgefixt mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf alleen maar deskundige monteurs in dienst heeft die originele onderdelen gebruiken voor de reparaties die zij uitvoeren. Op het internet zijn ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden wat mij persoonlijk erg aansprak. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de winkel te brengen om mijn telefoon te laten maken. 

iPhone-xs-max

Zeer tevreden over de voordelige reparatie van mijn telefoon

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom raad ik het bedrijf ook aan iedereen in Delft aan die op zoek is naar een goed telefoons zak.