Van Bommel

Timberland herenschoenen

De Timberland herenschoenen blijven naar mijn mening een van de leukste schoenen waar een man mee kan lopen. Althans ik ben van mening dat de schoen de man maakt!

Nu is het zo dat mijn eigen man het nogal lastig vind om nieuwe schoenen te halen, dit laat hij dan maar al te graag aan mij over… Je raadt het al, in vind het dus helemaal niet erg om nieuwe schoenen te halen! Als ik voor hen druk ga shoppen kijk ik natuurlijk ook even in de dameshoek…

logo-nl

Zo kwam mijn man afgelopen week thuis met het bericht dat zijn schoenen helemaal kapot zijn. Hij moest en zal dus nieuwe schoenen hebben, echter had ik totaal geen tijd om nieuwe schoenen te halen voor hem. Door op het internet te zoeken hoopte ik het toch daar te vinden zodat hij snel weer goede schoenen heeft om te dragen.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode, hier hadden ze diverse leuke schoenen waaronder de Timberland! Ik hoefde gelukkig niet de stad in om voor hem schoenen te halen maar kan het voortaan vanachter mijn eigen computer doen.