IJs Teppanyaki

Geef jouw gasten een unieke ervaring met ijs Teppanyaki

Jij wil je klanten natuurlijk een unieke ervaring geven en dat is mogelijk met de ijs Teppanyaki van Horecagemak. Wanneer je denkt aan Teppanyaki zal je hoogstwaarschijnlijk eerst denken aan een Aziatische chef die voedsel aan het grillen is in plaats van iemand die ijs aan het bereiden is op de Teppanyaki. Teppanyaki is van Japanse oorsprong en werd in beginsel gebruikt om groenten, vis en vlees te grillen aan de hand van een bakplaat die is gemaakt van metaal. Door de metalen plaat te koelen, in plaats te verwarmen, is het nu mogelijk om ijs te bereiden op de Teppanyaki. 

Maak ijs klaar aan tafel

De ijs Teppanyaki maakt het mogelijk om ijs te bereiden aan tafel bij jouw gasten. Op die manier zien zij dus hoe het ijs bereid wordt en zijn zij een ervaring rijker. Een ervaring die zij niet snel zullen vergeten. Met de Teppanyaki van Horecagemak is het gemakkelijk om de Teppanyaki te verschuiven van tafel naar tafel en kan jij veel gasten een unieke ervaring geven, waardoor zij ongetwijfeld terug willen komen voor meer. Je kan er echter ook voor kiezen om een Teppanyaki te kiezen zonder wielen. Dan zal je het ijs gewoon bereiden in de keuken en het ijs aan de gasten geven. 

IJs Teppanyaki

Hoe werkt de ijs Teppanyaki?

Het eerste wat je wil doen, is de ijsmix op de Teppanyaki doen. Vervolgens voeg je ingrediënten toe. Het maakt niet uit welk ingrediënt. Je kan kiezen voor chocola of banaan en dergelijke dingen. Daarna mix en hak je de ingrediënten door elkaar met twee spatels. Het is mogelijk om de ijsmix te hakken aangezien de metalen plaat zo koud is, dat het ijs snel bevroren raakt. Je blijft net zolang mixen en hakken totdat jij tevreden bent met het eindresultaat en het wil voorschotelen aan jouw gasten. De Teppanyaki van Horecagemak zal jouw gasten zonder twijfel een unieke ervaring geven, dus haal er snel een voor jouw horecazaak.