Een shirt borduren met je logo?

Denkt u weleens na over een shirt borduren? Voor een kleine stichting hebben we over een paar weken een grote actie: we gaan geld inzamelen voor een goed doel. Nu willen we als stichting een beetje goed en formeel overkomen, mede daardoor dacht ik na over het borduren van een shirt. Het lijkt mij ontzettend mooi als het logo van de stichting op de shirts van de medewerkers staan. Hierdoor heb ik contact gezocht met een goed bedrijf die dit al jaren doet. Ze konden mij haarfijn uit leggen hoe het precies te werk ging. Ik bekeek de voorbeelden op de website en ik vond het mooi, dus na wat overleg met de overige leden hebben we besloten wat geld te besteden aan goede bedrijfskleding.

Het groeien van de stichting

Mede door dit soort initiatieven zie je dat de stichting groeit. Doordat we professionele kleding hebben, komen we ook meteen beter over, worden we meer gezien. Meer mensen sluit zich aan bij ons, waardoor we steeds gestaag meer stappen ondernemen om groter te worden. Het uiteindelijke doel is om naast inzamelingacties ook actieve doelen te hebben om zelf de wereld een stukje beter te maken.